صادرات ظروف یکبار مصرف فومی

بشر امروزه با ساخت ظروف یکبار مصرف سعی بر تسهیل فعالیت های روزانه و مستمر خود داشته است. به همین دلیل است که  این ظروف در سراسر جهان بسیار محبوب واقع شدند. ایران از جمله کشور های موفق در زمینه صادرات ظروف یکبار مصرف فومی به کشورهایی مثل افغانستان، عراق و ترکیه به حساب می آید. از دلایل موفقیت آن می توان به کارخانه با توانایی خط تولید ظروف در تعداد بالا و مواد اولیه مرغوب و با کیفیت برای  تولید ظروف یکبار مصرف، اشاره کرد.  هدف کارخانه ظروف یکبار مصرف هانی فوم نیز تولید ظروف یکبار مصرف صادراتی با کیفیت بالا است. در ادامه با مسیر و وضعیت صادرات ظروف یکبار مصرف در ایران بیشتر آشنا می شوید.

چرا صادرات ظروف یکبار مصرف فومی اهمیت دارد؟

صادرات در هر زمینه و کسب و کاری نقش مهمی برای سودآوری و ارزآوری در اقتصاد کشور ایفا می کند. همچنین باتوجه به نسبت ارزش پول ایران در مقایسه با سایر کشور ها می توان گفت که برای تولید کننده نیز بسیار حائز اهمیت است. درواقع درآمد کارخانه متناسب با صادرات آن افزایش چشمگیر پیدا خواهد کرد. صنعت تولید ظروف یکبارمصرف نیز استثنا نبوده و در تلاش است علاوه بر رفع نیاز های داخلی،نیاز بازارهای خارجی را تامین کند و به مراتب با صادرات ظروف یکبار مصرف فومی به شکوفایی اقتصاد کشور کمک کند.

 

صادرات ظروف یکبار مصرف فومی

نیاز کشورهای همسایه را بشناسید

در قدم اول از شروع مسیر صادرات ظروف یکبار مصرف فومی بهتر است کشور های همسایه و نیاز های آن ها را شناسایی کنید. صادرات ظروف یک بار مصرف به افغانستان، ترکیه، عراق، صادرات ظروف یکبار مصرف به عمان، صادرات ظروف یکبار مصرف به ارمنستان و یا سایر کشور ها مثل کویت و گرجستان در سال های اخیر بیشترین آمار را داشته اند.

به منظور شناخت بازار های خارجی می توانید روی فرهنگ، تمدن و سلایق جامعه هدف تحقیق کنید و محصولات را متناسب با علایق و نیاز آن جامعه آماده نمایید. نزدیک بودن فرهنگ کشورهای همسایه به ما در خاورمیانه کمک به سزایی در این امر می کند. همچنین در آماده سازی کالاهای صادراتی باید بهترین کیفیت و طراحی در بسته بندی را لحاظ کنید. در ادامه هر کدام از این کشور ها را بررسی می کنیم.

 

همسایه-های ایران در صادرات ظروف یکبار مصرف فومی

صادرات ظروف یک بار مصرف به افغانستان

تقریبا نیمی از بازار ظروف یکبار مصرف کشور افغانستان در دست ایران است. دلایل مهمی وجود دارد که صادر کننده ظروف یکبار مصرف فوم را مجاب به انتخاب این کشور می کند. از جمله این دلایل موارد زیر را نام می بریم.

  • همسایگی و مسافت کم در حمل و نقل برای صادرات ظروف یکبار مصرف فومی
  • سبک بودن وزنی محصولات فومی و سهولت در حمل و نقل
  • مقایسه ارزش پولی و گسترش بازارهای مالی

بهترین صادر کننده ظروف یکبار مصرف فومی به افغانستان کیست؟

کارخانه هانی فوم، تولیدکننده ظروف یکبار مصرف فومی در شرق کشور یکی از بهترین انتخاب ها در این زمینه است. این کارخانه واقع در مرکز شرقی ترین استان ایران یعنی خراسان جنوبی است. نزدیکی این استان با شهر های مرزی افغانستان این کارخانه را به ارجحیت شناخته است. مسافت کم موجب موارد زیر می شود.

  • حداقل آسیب به محصولات وارد می شود.
  • در کمترین زمان محصولات تحویل داده می شوند.
  • رفت و آمد  و ارتباط گیری مدیران و کارکنان در صورت نیاز به راحتی صورت می گیرد.
  • در هزینه ها صرفه جویی می شود.

صادرات ظروف یکبار مصرف به ترکیه

کشور ترکیه نیز  که همسایه غربی کشور ما به حساب می آید، کشوری با فرهنگ و آداب مشترک با ایران است. واحد پولی این کشور به لیر است. کیفیت بالای محصولات فومی ایران و ارزان تمام شدن قیمت نهایی باعث شده است ایران موقعیت مناسبی برای صادر کردن ظروف یکبار مصرف فومی محسوب شود.

صادرات ظروف یکبار مصرف به عراق

همانطور که گفته شد شناخت فرهنگ و نیاز جامعه در صادرات ظروف یکبار مصرف فومی بسیار اهمیت دارد. عراق کشور همسایه با جمعیتی جوان و مصرف گرا است. همچنین جمعیت آن از نظر مذهب و فرهنگ نیز شبیه جمعیت کشور ماست و از این رو سلایق مشترکی وجود دارد. برای آشنایی بیشتر با فرهنگ این کشور از ویکی پدیا نیز می توانید کمک بگیرید.

به طور کلی نحوه صادرات ظروف یکبار مصرف چگونه است؟

مراحل صادرات ظروف یکبار مصرف فومی مشابه صادرات سایر محصولات است. قوانین گمرکی کشور مبدا و مقصد در این بخش حائز اهمیت است. به صورت کلی برای صادرات ظروف یکبار مصرف فومی داشتن مدارکی مانند گواهی مبدا، اظهار نامه، مجوزهایی مثل سازمان حمایت و بهداشت سیاست های حمل و نقل، مقررات بسته بندی، کارت بازرگانی و فاکتور تجاری لازم است.

نحوه صادرات ظروف یکبار مصرف فومی به طور کلی

انواع مختلف ظروف یکبار مصرف فومی

در خط تولید ظروف یکبار مصرف فومی، انواع مختلفی از این ظروف ساخته می شود. فوم تک پرس، فوم دو پرس، فوم همبرگر و فوم پیتزا انواعی از این ظروف هستند. برای مشاهده محصولات بیشتری از ظروف یکبار مصرف فومی کلیک کنید. تمامی این کالاها بسته به نیاز بازار ظروف یکبار مصرف هدف می تواند به عنوان کالای صادراتی به اقسانقاط جهان صادر شوند.

قیمت ظروف یکبارمصرف فومی

قیمت ثابتی نمی توان برای ظروف فومی در نظر گرفت. با افزایش فشار تحریم ها، قیمت مواد اولیه ظروف یکبار مصرف و تورم، قیمت گذاری روی فروش و صادرات ظروف یکبار مصرف فومی افزایش یافته است. عوامل متعددی بر قیمت ظروف یکبارمصرف فومی تاثیر گذار است. از جمله این عوامل به سایز و اندازه ظروف، نوع ظرف، طرح ظرف، بازار عرضه و تقاضا و شیوه فروش می توان اشاره کرد. همچنین در مورد قیمت گذاری محصولات صادراتی باید گفت عواملی مثل قوانین کشور مقصد، قوانین گمرکی و هزینه باربری نیز موثر است.

خرید عمده ظروف یکبار مصرف و مستقیم از کارخانه

خرید ظروف یکبار مصرف عمده از کارخانه موجب کاهش قیمت پرداختی شما می شود. همانطور که می دانید خرید ظروف یکبار مصرف به صورت جزئی از فروشگاه ها به مقدار قابل توجهی گران تر صورت می گیرد. حال اگر بتوان موقعیتی مانند خرید از کارخانه ظروف یکبار مصرف را در نظر گرفت و به صورت عمده خریداری کرد می توان با خرید ظروف یکبار مصرف ارزان بسیار در هزینه ها صرفه جویی کرد.

صادرات ظروف یکبار مصرف فومی

صادرات ظروف یکبار مصرف فومی کارخانه هانی فوم

هانی فوم با اقدام به ساخت و راه اندازی کارخانه ای مجهز با بهره گیری از آخرین تکنولوژی روز دنیا سعی بر تولید محصولات استاندارد، با کیفیت بالا و محبوب در بازار جهانی دارد. محصولات تولیدی کارخانه هانی فوم با مجوز از سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی و سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهر بیرجند، تولید و به بازار عرضه میگردد. بیرجند مرکز استان خراسان جنوبی در شرق کشور ایران است. می توان از هانی فوم به عنوان اولین تولیدکننده ظروف یکبار مصرف فومی شرق کشور نام برد. افتخاراتی که این کارخانه در این زمینه کسب کرده است در سایت هانی فوم قابل بازدید می باشد. این کارخانه به دلیل همسایگی نزدیک با کشور هایی مثل افغانستان پلی برای صادرات ظروف یکبار مصرف فومی محسوب می شود.

مفتخریم که تا انتهای مقاله صادرات ظروف یکبار مصرف فومی همراه ما بودید. برای ثبت سفارشات با ما در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.